Norjalaisseura kiinnitti Lionel Messin (oikeasti) – seuraavaksi tähtäimessä Ronaldo

© Kuva: Getty Images

Kuten hyvin tiedetään, on viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja Lionel Messi seurauskollista sorttia. 32-vuotias argentiinalainen on edustanut FC Barcelonaa 13-vuotiaasta lähtien.

Jos Juventuksen, Manchester Unitedin tai PSG:n kaltaiset upporikkaat seurat eivät voi realistisesti elätellä toiveita Messin palkkaamisesta, niin miten tuikituntematon alasarjaseura voisi Lionel Messistä muka unelmoida? Helpostikin. Jos ei aito ja alkuperäinen ”Kirppu” ole saatavilla, niin ainahan voi värvätä toisen samannimisen.

Viime viikolla näin tekikin Norjan kolmannella sarjatasolla pelaava IK Junkeren. Piskuinen norjalaisseura tiedotti Facebook-sivuillaan tehneensä sopimuksen 16-vuotiaan Lionel Messin kanssa.

Tuore kiinnitys ei tosin syntynyt Lionel Messiksi. Hän vain päätti tehdä luovan ratkaisun, ja vaihtoi nimensä Barcelonan tähden mukaiseksi. Virallisesti. Alun perin nuoren hyökkääjän nimi oli Daniel Are Knutsen.

”Norjan Messi” -nimen aidosti ansaitseva entinen Knutsen on vakuuttanut tekevänsä parhaansa nimensä veroisesti esiintyäkseen. Hänen omien sanojensa mukaan hänen pelityylinsä muistuttaa Barcelonan Messin pelitapaa.

– Olin suunnitellut nimen vaihtoa jo hetken ja Lionel Messi on suurin esikuvani. Olen omistautunut jalkapallolle, joten tuntui järkevältä yrittää, Messi kertoi norjalaiselle VG:lle.

– Teen parhaani pelatakseni kuin hän. Joitain samankaltaisuuksia on ehdottomasti mahdollista nähdä, mutta lahjoja minulla ei taida olla yhtä paljoa. Pallonhallintani on hieman samankaltainen ja minulla on myös nopeutta, itseluottamusta uhkuva nuorukainen jatkaa.

– He, jotka tunsivat minut jo aiemmin, käyttävät yhä vanhaa etunimeäni, mutta uudet tuttavuudet saattavat sanoa minua Lioneliksi tai Leoksi.

Suoraan Junkerenin ykkösjoukkueeseen Messi ei nouse, vaan hän aloittaa pelaamisen seuran alle 16-vuotiaiden joukkueessa.

Kun yksi nimihankinta on jo kansissa, seura suunnittelee saman tien jo toista.

– Vitsailin aiemmin, että nyt meidän täytyy yrittää Cristiano Ronaldoa, Junkerenin GM Runar Bo Eriksen kommentoi.

– Tiedämme, että markkinoilla on Ronaldo, joka pelasi aiemmin Fauske/Sprintissä.

Eriksenin mainitsema 21-vuotias Ronaldo Pah Paul pelaa tätä nykyä Norjan 4. divisioonan Byåsen TF:ssä. Kuka ties Junkeren vielä toteuttaa suunnitelmansa ja norjalaiset todella saavat ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä Messin ja Ronaldon samassa joukkueessa.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.