Norwichin manageri korostaa Teemu Pukin tärkeyttä – suomalaistähti ei ole pelkkä maalintekijä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!

Norwichin manageri Daniel Farke oli enemmän kuin tyytyväinen Teemu Pukin esitykseen suomalaistähden tehtyä kolme maalia lauantaina Valioliigassa.

Pukki, 29, teki Norwichin jokaisen maalin 3-1-voitossa Newcastlea vastaan. Hän onnistui maalinteossa myös avauskierroksella Liverpoolia vastaan ja on parhaillaan sarjan maalipörssin jaetulla kärkipaikalla Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa neljällä osumallaan.

Huuhkajien hyökkääjä oli korvaamaton Norwichille jo viime kaudella sarjatasoa alempana. Pukki oli Mestaruussarjan paras maalintekijä 29 osumallaan, ja hänet valittiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Farke korosti lauantain ottelun jälkeen, että Pukki ei ole pelkästään maalintekijä, joka elää joukkuekaveriensa tarjoilusta. Suomalaishyökkääjä auttaa joukkuettaan monella tavalla.

– Se oli hyvä esitys Teemulta. Eikä pelkästään hänen maaliensa takia, vaan myös hänen työmääränsä ja sen, miten hän osallistuu pelinrakenteluun. Hän on niin tärkeä meidän joukkuehenkemme kannalta, kommentoi Farke FourFourTwon mukaan.

– Se oli loistava suoritus. Ei pelkästään hänen maaliensa takia, vaan yleisesti hänen työmääränsä takia.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!