FC Inter ja Helsingin IFK pelasivat Turussa perjantai-iltana todellisen trillerin. Turun Kupittaalla pelattu kamppailu sisälsi huimia vaiheita, joista yksi oli HIFK:n Jani Bäckmanin upea kaukolaukaus Interin verkkoon.

Inter voitti ottelun 3−2, mutta illan kauneimmasta maalista vastasi HIFK. Bäckman laukoi kauden ensimmäisellä osumallaan HIFK:n 2−1-johtoon ottelun 12. peliminuutilla.

(Juttu jatkuu videon alla)

 

Ottelun alku oli täynnä tapahtumia. HIFK siirtyi johtoon jo ensimmäisellä minuutilla, kun HIFK:n Jabar Sharzan maalille toimittama pallo kimposi Interin Arttu Hoskosesta turkulaisten omaan maaliin.

Ensimmäisen vartin aikana syntyi neljä maalia, ja peli oli tasatilanteessa 2−2 jo 16 minuutin pelin jälkeen. Maalipörssin kärkinimi Filip Valenčič kohenteli asemiaan tilaston kärjessä 65. minuutilla syntyneellä voittomaalillaan.

Inter nousi voitollaan sarjakärkeen, sillä samaan aikaan Tampereella pelatussa ottelussa KuPS haki kolme vieraspistettä 2−0-voitolla Ilveksestä. Kuopiolaisten maaleista vastasivat Issa Thiaw ja Ats Purje.