© Kuva: Juha Tamminen

RoPS – VPS: Odotettua tasaisempaa napapiirillä

Veikkausliiga
RoPS – VPS
Sunnuntai 11.08. klo 17:00

Sunnuntain Veikkausliiga-nosto tulee napapiiriltä, jossa kauden pettymykset RoPS ja VPS hakevat asemia tulevaan alempaan loppusarjaan. VPS on tunnetusti pulassa, mutta eipä rovaniemelläkään voida vielä huokaista helpotuksesta – vielä on sarjaa jäljellä, vielä tulee uusia pelejä.

RoPS on täydentänyt siirtoikkunan puitteissa joukkuettaan useammallakin pelaajalla, mutta joukkueesta puuttuu edelleen mitat täyttävä maalintekijä. Gbolahan Salami on tehnyt sopimuksen, mutta miehen viisumiprosessi on vielä kesken. Muilta osin joukkue sai syvyyttä riveihinsä ja se on varmaankin loppukaudesta eduksi. Ilman maaleja otteluita on kuitenkin vaikea ratkaista.

VPS sai levennystä maalivahtiosastolleen, kun Valeri Voskonian liittyi joukkueen riveihin. Taloustilanne on todennäköisesti estänyt enemmät peliliikkeet siirtomarkkinoilla. Joukkue on edelleen surullisesti ilman voittoa Veikkausliigasta tällä kaudella – viimeksi Honka nousi 2-3 voittoon Vaasassa. Christian Sund tekee kaikkensa, mutta onko se tässä tilanteessa tarpeeksi, on jo toinen juttu.

Vetosuositus

VPS ei ole hirveästi RoPSia heikompi joukkue perustasoltaan, eikä rovaniemeläisille ole ollut helppoa ratkaista otteluita. Tässä ottelussa maistuu hieman se, että vaasalaiset veisivät vähintään pisteen mukanaan ottelusta – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, VPS +0.5 kertoimella 1,80.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun RoPS – VPS ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, VPS +0.5”. Jos ottelu päättyy tasan tai VPS voittaa ottelun, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos RoPS voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.