Sairaalloisesta murhasta tuomittu brassivahti vapautettiin vankilasta – allekirjoitti tuoreen pelaajasopimuksen

© Kuva: Getty Images

Vuonna 2013 brasilialainen maalivahti Bruno Fernandes tuomittiin 22 vuodeksi vankilaan Eliza Samúdion vuonna 2010 tapahtuneesta murhasta. Mallina työskennellyt Samúdio oli Fernandesin entinen tyttöystävä ja heidän yhteisen lapsen äiti.

Fernandes oli todettu syylliseksi 25-vuotiaan ex-tyttöystävänsä salamurhasta, kidnappaamisesta ja ruumiin kätkemisestä. Ruumista ei koskaan löydetty, koska se oli tutkijoiden mukaan paloiteltu ja syötetty koirille.

34-vuotias Fernandes vapautettiin vankilasta heinäkuussa, mutta hänet on tuomittu rangaistuksensa viimeisiksi vuosiksi kotiarestiin. Kotiarestin ehtoihin kuului myös työpaikan löytäminen 30 päivän sisällä vapauttamisesta.

Fernandes, joka edusti aikoinaan brassiseura Flamengoa, on allekirjoittanut nyt pelaajasopimuksen Brasilian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Pocos de Caldasin kanssa. Tuomarin on kuitenkin vielä myönnettävä Fernandesille lupa poistua talosta otteluita ja harjoituksia varten.

Fernandesin pestaaminen on herättänyt eriäiviä mielipiteitä Pocos de Caldasin kannattajien keskuudessa.

– Jos Brasilia olisi vakava valtio, tämä tappaja joutuisi mätänemään vankilassa hänen tuomionsa viimeiseen päivään saakka, yksi kannattaja kommentoi seuran Facebook-sivuilla.

– Kaikki ihmiset ansaitsevat toisen tilaisuuden, joten tämä on hyvä tilaisuus kääntää hänen elämänsä takaisin oikeille raiteille, toinen kannattaja kirjoitti.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.