EFL Cup
Salford – Leeds
Tiistai 13.08. klo 21:45

Englannin jalkapallokausi on pituutensa lisäksi myöskin leveä: turnausta löytyy joka väliin. EFL Cup, jota historiallisesti kutsutaan myös Liigacupiksi, on Englannin toinen cup-turnaus, johon osallistuvat kaikki neljän korkeimman sarjatason 92 joukkuetta. Tämän kilpailun pelit eivät ole aina kovin helppoja vedonlyönnin kannalta, sillä varsinkin ylemmän tason joukkueet kierrättävät näissä peleissä miehistöä voimakkaasti. Kunnon jalkapalloromantikot katsovat tämän matsin suorana striiminä TV:stä!

Salford on tuore tuttavuus EFL-ympyröissä. Joukkue nousi keväällä ensimmäistä kertaa League Twohon. Salford on varmaankin eniten tunnettu omistajaportaastaan, johon kuuluu useita Manchester Unitedin Class of 92 -pelaajia. Joukkue aloitti sarjan komealla kotivoitolla Stevenagesta, mutta vieraissa Crawley oli parempi. Ensimmäinen EFL-cup ottelu suurta seuraa vastaan on varmasti pienelle seuralle merkkitapaus.

Leedsille EFL Cupilla ei varmaankaan ole samanlaista arvoa. Manageri Marcelo Bielsan ensisijainen tavoite on nousu Valioliigaan ja siinä tämänkaltaiset turnaukset ovat vain tiellä. Viime kaudella Bielsa kierrätti EFL-otteluissa ja olisi suuri yllätys, jos niin ei kävisi tälläkin kertaa. Tasoero joukkueiden välillä on todella suuri, mutta kierrätys, motivaatioerot ja vanha kunnon cup-romantiikka voivat saada ihmeitä aikaan.

Vetosuositus

Tässä ottelussa tekee mieli lähteä altavastaajien kelkkaan. Salford antaa tässä ottelussa varmasti kaikkensa ja ottelussa on tasoeroa lieventäviä tekijöitä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Salford +0.5 kertoimella 2,45. Veto on siis voitollinen, jos Salford voittaa tai vie ottelun jatkoajalle.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Salford – Leeds ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Salford +0.5”. Jos Salford voittaa tai ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan, saat 245 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Leeds voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi EFL Cupin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.