MLS:ssä pelattiin sunnuntain vastaisena yönä aina kiihkeä New Yorkin derby. Pisteet jäivät tällä kertaa suomalaisen Alexander Ringin tuttuun tapaan kipparoimalle New York City FC:lle. Ring pelasi ottelussa täydet minuutit ja sai yhden varoituksen.

New York Red Bulls siirtyi jo 10. minuutilla johtoon Alex Muylin maalilla, mutta Maximiliano Moralez toi isännät tasoihin rankkarista ensimmäisen puoliajan lopulla. Toisen jakson alussa Heber teki NYC FC:lle ottelun viimeiseksi maaliksi jääneen 2-1 -osuman. Lisäajalla kotijoukkueen Ronald Matarrita otti vielä minuutissa kaksi varoitusta ja lensi suihkuun hetkeä ennen muita.

Alexander Ring on totuttu tuntemaan sitkeänä ja periksiantamattomana taistelijana, joka ei anna kentällä vastustajilleen tippaakaan simmaa. Periaatteen mies myös vetäytyi Huuhkajista halutessaan antaa enemmän aikaa perheelleen, keholleen ja seurajoukkueelleen maaottelutaukojen aikana. Rohkea ratkaisu sekin.

Kauas ei ole omena puusta pudonnut, sillä hyvin määrätietoisesti käyttäytyi myös Ringin tytär pelaajatunnelissa, New York Red Bullsin pelaajien ollessa matkalla kentälle. Läpsyjä ei todellakaan herunut vääränväristä paitaa kantaneille pelaajille, sillä ainoastaan huoltajan kättä tyttö heltyi läpsäisemään. Nuori Ring on selvästi jo oppinut tunnustamaan väriä.

Kuten allaolevan videon kommenttiosion kuvasta näkyy, isälleen tytär antoi luonnollisesti jakamattoman huomion, kuten kuuluukin.