Jalkapallosta tilastodataa keräävä WhoScored-sivusto on valinnut Huuhkajien ja Norwichin hyökkääjän Teemu Pukin kauden ensimmäiseen Euroopan tähdistökentälliseensä.

WhoScored antaa arvosanoja pelaajien suorituksista heidän tilastojensa perusteella ja muodostaa arvosanojen perusteella tähdistönsä. Uusimmassa tähdistössä on otettu huomioon suoritukset 16.-19. elokuuta välillä pelatuissa otteluissa.

Pukki sai viime viikonlopun esitysestään arvosanaksi 10.0, eli korkeimman mahdollisen. Hän teki Valioliigassa hattutempun Newcastlen verkkoon 3-1-voitossa. Pukilla oli ottelussa seitsemän laukausta, joista kuusi oli maalia kohti, ja hän onnistui jokaisessa kymmenessä syötössään. Lisäksi yksi Pukin syötöistä katsottiin avainsyötöksi.

Suomalaiskärjen lisäksi täyden kympin suorituksistaan saivat RB Leipzigin laitahyökkääjä Marcel Sabitzer ja Lyonin keskikenttäpelaaja Houssem Aouar.

Sabitzer teki yhden maalin ja syötti kolme, kun Leipzig voitti Union Berlinin Bundesliigassa 4-0. Aouar taas viimeisteli yhden osuman ja syötti kaksi Lyonin kaataessa Angersin 6-0.

WhoScored.com

@WhoScored

WhoScored.com

@WhoScored
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 -- 2⃣
🇪🇸 -- 1⃣
🇩🇪 -- 4⃣
🇫🇷 -- 4⃣

@BenMcAleer1 takes a look at the first European team of the week for the 2019/20 season, which features three perfect 🔟 performances 👇

wscrd.co/EU1920GW1
🇪🇺 European Team of the Week

@SteveMandanda
@centonze_fabien
Martin Hinteregger
@NordiMukiele
@sergio_regui
Marcel Sabitzer
@DeBruyneKev
@HoussemAouar
@Memphis
@paco93alcacer
Teemu Pukki

Read @BenMcAleer1's article now -- wscrd.co/EU1920GW1