Suomalaispelaajalle lainaseurassa unelmastartti – voittomaali lisäajalla ja valinta matsin parhaaksi

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

20-vuotias Suomen poikamaajoukkuepelaaja Alex Bradley liittyi viikonloppuna loppukauden kattavalla lainapestillä Englannin viidennen sarjatason Harrogate Towniin. Bradley ei olisi voinut uudessa joukkueessaan lainkaan paremmin aloittaa, sillä hän teki heti ensimmäisessä ottelussaan Harrogatelle 2-1 -voittomaalin Stockport-ottelun lisäajan kolmannella peliminuutilla.

Useita muitakin maalipaikkoja pelissä saanut Bradley sijoitti pallon tarkasti alanurkkaan. Joukkueensa avauksessa pelannut keskikenttäpelaaja valittiin ymmärettävästi ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Olen todella iloinen maalistani. Minusta tuntui, että se oli tulollaan koko iltapäivän. Meillä oli paljon maalipaikkoja joukkueena, ja myös minulla itselläni, Bradley totesi Harrogate Advertiserin videohaastattelussa.

– Pelasimme hyvin ja ansaitsimme minusta ehdottomasti voittomme. Voittolukemat olisivat voineet olla isommatkin kuin 2-1. Olisimme voineet tehdä kolme tai neljä.

Bradley matkusti Harrogateen torstai-iltapäivänä, ja ehti olla mukana vain yksissä harjoituksissa ennen lauantain ottelua. Siihen nähden paikka avauksessa ja ottelun parhaaksi valitseminen olivat vakuuttavia näyttöjä luottamuksesta.

Harrogatella oli allaan kolmen ottelun tappioputki, kunnes Bradleyn tekemä voittomaali katkaisi sarjan komeasti. Suomalainen teki mitä oli twiitissään luvannut.

Bradley siirtyi heinäkuussa West Bromwichista pysyvällä siirrolla Ykkösliigan Lincoln Cityyn. Minuutteja ei kuitenkaan Lincolnissa herunut ainuttakaan, joten nyt vauhtia haetaan jälleen kaksi sarjaporrasta alempaa.

Bradley pelasi jo vuosi sitten lainalla saman sarjaportaan Havant & Waterlooville FC:ssä tehden yhdeksässä ottelussa kaksi maalia ja yhden maalisyötön. Kevätkauden ajaksi hän pääsi Ykkösliigan Burton Albioniin, jossa hajaminuuteilla pelatussa seitsemässä ottelussa syntyi yksi maali.

Bradley oli mukana kesällä 2018 Suomen alle 19-vuotiaiden EM-kotikisojen joukkueessa. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa hän ei vielä ole debyyttiään tehnyt.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!