Championship
Swansea – Birmingham
Sunnuntai 25.08. klo 14:00

Sunnuntain päivämatsina pelataan Championshipin viidennen kierroksen paketoiva Swansea – Birmingham. Walesilais-isännät ovat aloittaneet kauden upeasti, eikä Birminghaminkaan startissa ole varsinaisesti valittamista. Kummallekaan joukkueelle ei kauden ennakkoarvioissa annettu suurta roolia sarjassa, joten tämä ottelu voi antaa vihjeitä, onko kyseessä ylisuorittaminen vai selkeä tasonnosto. Tuttuun tapaan TV on ottelun tapahtumissa mukana suoran striimin kera.

Swansea on pelannut Steve Cooperin alaisuudessa hienosti. Erityisesti on kunnostautunut neljä maalia viimeistellyt espanjalaiskärki Borja Bastón. Viikolla Swans haki pisteet QPR:ltä lukemin 1-3. QPR oli pelissä hyvin sisässä, mutta Swansin vastaiskupeli oli myrkkyä Ärrille. Erityisen hyvin Cooperin suojatit pärjäävät kotonaan: viimeisestä kymmenestä kotiottelusta walesilaiset ovat voittaneet kahdeksan.

Birmingham palasi voittojen tielle viikolla, kun se voitti ansaitusti sarjanousija Barnsleyn 2-0. Vieraissa Brum on hävinnyt kahdesti peräkkäin 3-0: EFL Cupissa ykkösliigan Portsmouthille ja sarjassa Nottinghamille. Josep Clotetin suojatit eivät pääse tähänkään otteluun optimaalisella kokoonpanolla, sillä joukkueelta puuttuu kourallinen pelaajia loukkaantumisten vuoksi.

Vetosuositus

Swansea näyttää tällä hetkellä hyvältä ja se voittaa tämän ottelun laskennallisesti noin joka toinen kerta. Markkinat ovat tässä suosiollisia ja isännät saavat vihjeen: Swansea voittaa ottelun kertoimella 2,05.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Swansea – Birmingham ja kohteeseen veto ”Swansea voittaa ottelun”. Jos Swansea voittaa, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Birmingham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, La Ligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.