Muun muassa Arsenalissa, Manchester Cityssä ja Tottenhamissa aikanaan maaleja mättänyt Emmanuel Adebayor jatkaa peliuraansa Turkin Superliigan Kayserisporissa. Kayserispor tiedotti sopimuksesta maanantaina. Togolaishyökkääjän sopimus on yksivuotinen, eikä hänestä tarvinnut maksaa siirtokorvausta edellisen sopimuksen päätyttyä viime kauteen.

Adebayor on rikkonut pääsarjaurallaan kymmenen maalin rajapyykin kuudella kaudella, viimeksi edellisessä seurassaan Basaksehirissa kaudella 2017-2018. Parhaalla kaudellaan 2007-2008 hän pyssytti Arsenalille peräti 24 osumaa, ja sai palkinnokseen valinnan Valioliigan kauden tähdistöjoukkueeseen.

[readmore from=Adebayor-Emmanuel]

Togon maajoukkuetta Adebayor on palvellut uskollisesti jo vuosia. Hän johtaa sekä Togon maaottelutilastoa että maaottelumaalitilastoa. 87 maaottelussa pitkänhuiskea Adebayor on tehnyt 32 maalia. Hänet nähtiin myös vuoden 2006 MM-kisoissa Saksassa.

Kayserispor on 35-vuotiaan Adebayorin uralla kaikkiaan yhdeksäs seura. Viime kaudella Kayserispor sijoittui Turkin pääsarjassa kymmenenneksi.