Teemu Pukista eroon hankkiutunut Celticin ex-luotsi avautuu: ”Se saattoi olla virhe”

© Kuva: Getty Images

Celticin entinen päävalmentaja Ronny Deila myöntää norjalaisen TV2-kanavan haastattelussa, että suomalaishyökkääjä Teemu Pukin päästäminen menemään saattoi olla virhe.

Pukki edusti Celticiä siinä vaiheessa, kun Deila otti ohjat seurassa kesällä 2014. Hyökkääjä lainattiin kuitenkin pian sen jälkeen Brøndbyn miehistöön, kun peliaika uhkasi jäädä turhan vähäiseksi.

– Hän pelasi ensimmäisissä otteluissani Celticissä, mutta silloin vaikutti siltä, että seura oli hieman liian iso hänelle. Jälkikäteen nähtynä se saattoi olla virhe, Deila toteaa TV2:lle ja nauraa.

Vuotta myöhemmin Pukin siirrosta tanskalaisseuraan tehtiin pysyvä. Kesällä 2018 Norwich nappasi pelaajan ilmaiseksi Carrow Roadille.

Deilalla on selvä näkemys Pukin ominaisuuksista. Nykyinen Vålerengan luotsi kehuu suomalaisen hyviä juoksuja ja viimeistelytaitoa.

– Olen vaikuttunut siitä, mitä hän tekee nyt Norwichissa. Kun näin pelin Liverpoolia vastaan, hän oli todella hyvä, joten se ei ole sattumaa, että hän tekee niin paljon maaleja.

Pukki johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa viidellä täysosumallaan ja on yksi suurimmista suosikeista kuukauden pelaajaksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.