Teemu Pukki oli vasta 11. suomalainen maalintekijä Valioliigassa – viime onnistuminen vuonna 2008

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki teki perjantai-iltana suomalaista urheiluhistoriaa, kun hän maalasi uransa ensimmäisen valioliigamaalin Liverpoolin verkkoon.

Norwich hävisi kamppailun selkein 1-4-lukemin, mutta alemmalta sarjatasolta nousseelle joukkueelle maalihanojen avaaminen Valioliigan avausottelussa oli hyvin tärkeä seikka.

Pukista tuli eilen vasta 11. suomalainen pelaaja, joka on tehnyt maalin Valioliigassa. Viimeksi maalinteossa onnistui Sami Hyypiä, joka teki maalin Liverpoolille joulukuussa 2008.

Mikael Forssell, joka edusti pelaajaurallaan esimerkiksi Chelseaa ja Birminghamia, kantaa suomalaispelaajien maalikuninkuutta Valioliigassa. Huuhkajien ex-maalitykki paukutti uransa aikana yhteensä 34 valioliigamaalia.

Pukki on myös onnistunut maalinteossa joko maajoukkue- tai seuratasolla nyt jokaisen kuukauden aikana aina viime elokuusta lähtien.

Norwich kohtaa ensi viikon viikonloppuna Newcastlen kotona.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliAtik Ismail ei säästele sanoissaan – KuPS-tähden ulosajoa turhautti: ”Rangaistuksia tulee milloin mistäkin – Palloliitto sakottaa välillä itseäänkin”
Seuraava artikkeliLehti: Tässäkö on Alexis Sánchezin seuraava seura? Manchester United siirtoneuvotteluissa