© Kuva: Getty Images

Tottenham – Newcastle: Kipinä puuttuu

Valioliiga
Tottenham – Newcastle
Sunnuntai 25.08. klo 18:30

Valioliigan sunnuntaipelestä otetaan nosto Tottenhamin ja Newcastlen välisestä ottelusta. Tottenham on solidi top 4 -sijoituksen tavoittelija, kun taas Newcastlen tavoitteet tällä kaudella liittyvät lähinnä sarjapaikan säilyttämiseen. Spurs on ottelussa selvääkin selvempi kotisuosikki, mutta kuinka suuri kotisuosikki? Sitä pohditaan tässä ennakossa.

Viime viikonloppuna Spurs taisteli Manchester Cityn vieraana pisteen ottelussa, joka olisi pelinkuvaltaan pitänyt päättyä aina selkeään kotivoittoon. Cityn pelillinen ylivoima oli häkellyttävää ja sen myötä tasapeli suuri pettymys isännille. Mauricio Pocchettinon joukkue oli tehokas ja sitkeä – tällä kertaa se riitti. Spurs saa tähän otteluun takaisin kaivatun Son Heung-Minin pelikiellon jälkeen, mutta Dele Alli, Juan Foyth ja Ryan Sessegnon ovat loukkaantuneita.

Newcastlelta puuttuu joukko pelaajia ja muutaman pelaajan pelikunto testataan vielä ennen ottelua. Joukkue tarvitsisi esim. Andy Carrollin panosta, jottei se olisi niin hampaaton. Norwich-tappiossa monen huomio kiinnittyi Teemu Pukin huippusuorituksiin, mutta totuus on, että Steve Brucen suojatit pelasivat oikein huonon ottelun. Joukkueessa ei ollut kipinää, eikä pelissäkään sen ihmeempää tolkkua. Samanlaisella pelillä Spursia vastaan tulee noutaja.

Vetosuositus

Tässä ottelussa kaikki muu paitsi kotivoitto olisi iso yllätys. Vetosuositus on Spursin vähintään kahden maalin voitossa: Aasialainen tasoitus, Tottenham -1.5 kertoimella 1,80.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tottenham – Newcastle ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Tottenham -1.5”. Jos Tottenham voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Tottenham voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Newcastle voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.