© Kuva: Juha Tamminen

TPS – MYPA: Vaikea Turun reissu tiedossa

Ykkönen
TPS – MYPA
Maanantai 19.08. klo 18:30

Maanantaina sarjanousua tavoitteleva TPS toivottaa tervetulleeksi tuskaista kautta Ykkösessä pelaavan MYPAn. TPS on tällä hetkellä selkeästi nousukarsijan paikalla, kun taas vieraiden pitää kiireen vilkkaa keksiä uusia juonia, jotta pikainen putoaminen takaisin Kakkoseen pystyttäisiin välttämään. Turku ei vain välttämättä ole helpoin paikka näiden juonien punomiseen.

Turkulaisten motivaatiota otteluun lisää se, että joukkue pelasi kenties kauden huonoimman pelinsä juuri Myllykoskella ja hävisi MYPA:lle 3-1 kesäkuussa. Tällä hetkellä Tommi Pikkaraisen suojattien peli kulkee oleellisesti paremmin – viimeisestä kahdeksasta ottelusta tilillä on seitsemän voittoa ja tappio sarjassa ylivoimaiselle Hakalle. Joukkue on maanantaina todella suuri suosikki viemään kaikki jaossa olevat kolme pistettä.

MYPAn Jukka Karjalaista ei käy kateeksi. Joukkue vaikuttaa Ykkösen tasolle tällä hetkellä riittämättömältä. MYPA hankki vahvistuksen Espanjasta, kun Jyväskylästä syntyisin oleva Rico Finnäs liittyi joukkueen vahvuuteen. Vahvistukset ovatkin tarpeen, sillä kuudesta viime ottelusta MYPA on kuitannut yhtä monta tappiota maalierolla 1-18. Karut lukemat eivät kaipaa lisäselityksiä.

Vetosuositus

Tällä hetkellä ei näy merkkejä siitä, että MYPA olisi taianomaisesti parantamassa. TPS kuittaa maanantaina kalavelat ja jatkaa taistelua kohti määränpäätään. Otan aasialaisen tasoituksen, joka vaatisi kolmen maalin kotivoiton. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, TPS -2.5 kertoimella 1,94.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPS – MYPA ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, TPS -2.5”. Jos TPS voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos TPS:n voittomarginaali on korkeintaan kaksi maalia, ottelu päättyy tasan tai MYPA voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.