Ykkönen
TPV – MYPA
Perjantai 02.08. klo 18:30

Perjantaina Tammelan stadionilla pelataan äärimmäisen tärkeä Ykkösen jumbofinaali, jota kumpikaan joukkue ei halua taatusti hävitä – tappio tässä tietää nimittäin valumista entistä syvemmälle putoamisahdinkoon. Ykkönen on osoittautunut molemmille joukkueille tällä kaudella haastavaksi sarjaksi. Kaikeksi onneksi sarjan laajenemisen myötä ainoastaan yksi joukkue putoaa kauden päätteeksi Kakkoseen.

TPV:n kautta ovat värittäneet lukuisat loukkaantumiset ja joukkueen taustoissa on tuntunut olevan jos jonkinlaista kähinää. Tästä ottelusta ovat pois Eino-Veikko Ek, Tuomas Lahdesmäki, Mika Ahonen sekä joukkueen paras maalintekijä Eetu Kolu. Joukkueen onneksi puolustuslinjaan on saatu takaisin väkeä, mutta ylöspäin joukkue on ollut koko kauden ikävän hampaaton. Viimeisestä seitsemästä ottelusta on kerätty ainoastaan yksi tasapelipiste.

MYPA on tehnyt tasan yhtä paljon maaleja kuin TPV ja puolustus on ollut joukkueella todella levällään. Puolustusta vahvistettiin HIFK-avuilla, mutta sekään ei ole auttanut – omissa on edelleen soinut joka pelissä ja kuudesta viime pelistä on pistepussi karttunut vain yhdellä pojolla. MYPAlla oli viime viikolla AC Oulu -pelissä useampia poissaoloja. Tätä kirjoitettaessa ei ole tarkkaan tiedossa, kuinka paljon porukkaa ollaan nyt saamassa otilta takaisin.

Vetosuositus

Tässä ottelussa määräävänä tekijöinä ovat ottelun iso merkitys sekä molempien joukkueiden nuhaiset hyökkäystyöskentelyt. Puolustusten hasardialttiudesta huolimatta olen taipuvainen äänestämään tässä ottelussa vähämaalisuuden puolesta. Vetosuositus tähän matsiin on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,12.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPV – MYPA ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]