Virallista: Siirtosaaga maaliin – Marseille hankki viimein Boca Juniorsissa säväyttäneen maalintekijän

© Kuva: Getty Images
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Marseille tiedotti maanantaina hankkineensa Darío Benedetton Boca Juniorsista.

Kyseessä on 29-vuotiaan argentiinalaiskärjen uran ensimmäinen pesti Euroopassa. Argentiinan A-maajoukkueessa viisi ottelua pelannut hyökkääjä on pelannut koko uransa kotimaassaan Argentiinassa ja Meksikossa.

Marseille maksaa lehtitietojen mukaan Bocalle Benedettosta noin 16 miljoonaa euroa. Benedetto nousi jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen Bocassa, vaikka ehti edustaa seuraa vain kolmen vuoden ajan.

Kärki teki Bocalle 63 pelaamassaan ottelussa komeat 39 maalia ja antoi 11 maalisyöttöä. Benedetto muistetaan muun muassa joulukuisesta Copa Libertadoresin finaalista, jossa hyökkääjä teki komean maalin paikallisvastustaja River Platen verkkoon.

Marseille ja Boca Juniors neuvottelivat Benedetton siirrosta useamman kuukauden ajan, ja monet uskoivat vielä kuukausi sitten, ettei siirtoa saataisi missään vaiheessa maaliin. Argentiinalaislähteiden mukaan Marseille ei aluksi suostunut Bocan asettamaan siirtosummaan, mutta lopulta Boca sai haluamansa ja Benedetto matkusti lauantaina Marseilleen.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliRiga FC – HJK: Klubin euroseikkailu jatkuu Latviassa
Seuraava artikkeliVirallista: Petteri Forsell siirtyi HJK:hon – ”Maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa”