Veikkausliiga
VPS – FC Honka
Lauantai 03.08. klo 17:00

Lauantaina Veikkausliigassa pelataan yksi peli: sarjajumboksi juuttunut VPS yrittää kääntää kurssiaan FC Hongan kustannuksella. VPS:n tehtävää tekee vaikeammaksi se, että KPV on osoittamassa piristymisen merkkejä. Matkaa kokkolalaisiin on tällä hetkellä neljä pistettä. Honka on mukana tasaisessa rintamassa tavoittelemassa sarjan kärkikaksikkoa Ilvestä ja FC Interiä.

VPS on edelleen sarjassa ilman voittoa. Viimeisestä kahdesta ottelusta Christian Sundin suojatit ovat ottaneet tasapelit, eikä joukkueen viimeisiä otteita nyt aivan hirvittävästi tee mieli haukkua. Kokonaisen ehjän ottelun pelaaminen on silti sopiva seuraava tavoite Vepsulle. Laadultaan joukkueen rinki ei ole kovinkaan laaja ja niinpä on melkoinen suonenisku, että muiden poissaolojen lisäksi sekä Timi Lahden että Jerry Voutilaisen korttitilit ovat täyttyneet ja molemmat pelimannit ovat pelikiellossa.

Hongalla on takana kaksi tappiota, mutta kyseessä on silti yksi Veikkausliigan vahvimmista yhdistelmistä. Vahvan pallonhallintaan luottava Vesa Vasaran nippu tarvitsee tähän otteluun kestävyyttä – edellisessä ottelussa tuli tenkkapoo toisella puoliajalla, kun Ilves tuli tasoihin ja aivan lopussa ohi. Myös Hongalla on ajoittain haasteita saada taso pysymään samana. Potentiaalia on kyllä paljon.

Vetosuositus

Honka on ollut viime ajat varsinainen overi-kone ja kyllä Vepsun peleissäkin aika ajoin tapahtuu. Tämän ottelun itu on runsasmaalisuudessa. Markkinoilla tunnutaan pitävän korkeintaan kahta maalia selkeänä suosikkitapauksena – minun mielestäni 2,5 maalin rajalla over ja under ovat suunnilleen yhtä todennäköisiä. Vetosuositukseni on näillä linjoilla Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,10.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun VPS – FC Honka ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]