© Kuva: Getty Images

West Ham – Norwich: Ryhtiä puolustukseen

Valioliiga
West Ham – Norwich
Lauantai 31.08. klo 17:00

Suomalaiset jalkapallofanit odottavat jälleen uutta lauantaita ja Pukki-partyn jatkoa. Teemu Pukin upea alku Valioliigassa on nostanut kiinnostuksen Suomessa tappiin ja kotkalainen on myös kansainvälisen huomion keskiössä. Norwich matkaa lauantaina Lontooseen ja Daniel Farke yrittää saada Kanarialintujen vuotavaan puolustukseen ryhtiä.

West Hamin peli on alkanut sujua. Viime viikonloppuna Manuel Pellegrinin sotilaat hakivat pisteet Watfordilta tulivoimaisen esityksen jälkeen – tosin isännilläkin oli paikkansa. Viikolla Pellegrini sekoitti pakkaa ja kierrätysjoukkue meni jatkoon EFL Cupissa. Tällä hetkellä Sébastien Hallerin johtama hyökkäys näyttää vahvalta ja vieraiden hataralla puolustuksella voikin tulla lauantaina kiire. Puolustaja Michail Antonio loukkaantui viikolla ja on poissa todennäköisesti pitemmän aikaa. Myös Pellegrinillä on töitä joukkueensa puolustuksen kanssa.

Pukki-partyn takaa paljastuu Norwichin ongelma, joka voi vaarantaa jopa sarjapaikan: joukkueen puolustus ei ole tällä hetkellä valioliigatasoa. Pahaksi onneksi Timm Klose meni viikolla EFL Cup -ottelussa rikki ja koko kausi taisi olla siinä. Christoph Zimmermann lienee taas käytettävissä, mikä on hyvä uutinen. Viime viikonlopun Chelsea-peli hävittiin puolustuksen virheisiin ja viikolla ilman Pukkia ei tullut partya, kun Crawley tiputti joukkueen.

Lyö vetoa otteluun:

Pukki on kammoiskussa, mutta ihan joka ottelussa hän ei pysty putsaamaan heikon puolustuksen sotkuja. Tulivoimainen West Ham tulee saamaan ottelussa mahdollisuuksia ja on selkeä suosikkini voittamaan tämä ottelu. Vetosuositus on West Ham voittaa ottelun kertoimella 1,93.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.