© Kuva: Getty Images

Wolves – Manchester United: Runsasmaalisuuden puolesta

Valioliiga
Wolves – Manchester United
Maanantai 19.08. klo 22:00

Wolves ja Manchester United paketoivat toisen valioliigakierroksen maanantaina. Wolves oli Unitedille viime kaudella vaikea vastus ja isännät lähtevät varmasti tähänkin peliin aktiivisesti. Molemmat joukkueet voivat tällä hetkellä suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti ja odotan maanantai-illalle iloista jalkapallo-ottelua.

Wolves voitti viime kaudella Unitedin kotona kaksi kertaa, sillä joukkueet kohtasivat myös FA Cupissa. Molineux ei ollut viime vuonna yleisestikään ottaen helppo paikka vierailla, sillä useampikin top 6 -joukkue jätti sinne pisteitä. Nuno Espirito Santon miehistö aloitti sarjakauden kuivalla 0-0 tasurilla Leicesterin vieraana. Viikolla joukkue kaatoi kierrätetyllä miehistöllä helposti Pyunikin Eurooppa-Liigan karsinnoissa.

Manchester United murskasi Chelsean 4-0 kauden avauksessa. Ole Gunnar Solskjaerin suojatit olivat ensimmäisellä jaksolla jopa vaikeuksissa, mutta toisella jaksolla menivät menojaan – joskin maalilukemat mairittelevat Unitedia kovastikin. Puolustuslinja Unitedilla näytti toimivan suhteellisen varmasti, mutta Wolvesia vastaan se joutuu tosi testiin.

Vetosuositus

Molemmat joukkueet osaavat maalinteon ja koska pelin kuvasta on odotettavissa aktiivinen, olen runsasmaalisuuden kannalla. Rajalla 2.5 on overi melkeinpä kolikonheittoa, joten kyllä se tarjolla olevilla kertoimilla kelpaa: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,20.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Wolves – Manchester United ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.