Ykkösessä tehokkaasti säväyttänyt pelaaja KPV:n tuorein vahvistus – virolaispelaaja MYPA:n avuksi

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan sarjapaikastaan taisteleva KPV vahvisti rivejään siirtotakarajan kynnyksellä japanilaishyökkääjä Taiki Kagayamalla. 23-vuotias Kagayama siirtyy Kokkolaan Ykkösen sarjanousija MuSa:sta, jonka paidassa hän onnistui erinomaisesti.

Kagayaman 15 sarjapelin tehosaldo Ykkösessä oli seitsemän maalia ja viisi maalisyöttöä. Kagayama oli siis suoraan mukana lähes puolissa MuSa:n kauden 27 maalista.

– Teräväliikkeinen ja ahkera nuori hyökkääjä, joka vakuutti heti ensimmäisissä harjoituksissaan. Taiki on tehnyt kovat tehot ykkösessä ja hän tuo varmasti lisää tehoja meidän hyökkäyspelaamiseen. Nuori kaveri vielä, varmasti parhaat pelivuodet on vielä edessäpäin, KPV:n valmentaja Jani Uotinen kuvaili uutta suojattiaan.

Kagayaman sopimus on 1+1 -vuotinen, eli siinä on myös optio kaudesta 2020.

Ovi käy Kokkolassa myös toiseen suuntaan, sillä 25-vuotias virolainen Maksim Gussev siirtyy loppukauden ajaksi Ykkösen sarjajumbon MYPA:n riveihin. Gussev pelasi KPV:ssä vain 276 minuuttia kymmenessä ottelussa, eikä saanut tehoja aikaan.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle KPV Kokkola - VPS 19.10.2019