Nuori suomalaispuolustaja Patrik Raitanen siirtyi kesällä Liverpoolin akatemiasta Hollantiin, Fortuna Sittardin pääsarjajoukkueeseen. Tänään lauantaina 18-vuotias toppari pääsi tekemään ensiesiintymisensä Eredivisiessä, kun hänet vaihdettiin kentälle ottelussa Sparta Rotterdamia vastaan. Raitasen tullessa kehiin peliä oli pelattu 82 minuuttia.

Fortuna Sittard

@FortunaSittard
82' | Harries verlaat het veld. Voor hem komt in de plaats de debuterende Raitanen.

(0-0)

#SamenNaoVeure #FORSPA

Raitanen oli saada todellisen unelmastartin pääsarjauralleen, sillä hän pääsi puskemaan kulmapotkusta vain kolme minuuttia vaihtonsa jälkeen, mutta suomalaisen pusku ei suuntautunut tolppien väliin.

Ottelu päättyi lopulta maalittomiin 0-0 -numeroihin. Fortunan toinen suomalainen, A-maajoukkuehyökkääjä Rasmus Karjalainen seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä. Fortuna on 18 joukkueen Eredivisiessä toiseksi viimeisenä saatuaan kahdeksasta ottelusta vain kolme sarjapistettä.