Argentiinalla ei ole varsinaisesti ollut pulaa maailmanluokan hyökkääjistä, mutta se on saamassa jälleen yhden sellaisen.

Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez viimeisteli Suomen aikaa varhain tänä aamuna hattutempun, kun Argentiina kaatoi Meksikon ystävyysottelussa 4-0.

Martínez, 22, osumat syntyivät ensimmäisellä puoliajalla 22 minuutin sisällä. Ensimmäisen maalinsa hän teki 17. minuutilla ja viimeisen 39. minuutilla. Samassa ajassa Martínez hankki myös rangaistuspotkun, jonka laittoi sisään Leandro Paredes.

– Olen iloinen ja innoissani, kommentoi Martínez maajoukkueen Twitter-tilillä.

– Päästäkseen tänne on tehtävä paljon uhrauksia, eikä tämä paita päällä tehdä kolmea maalia ihan joka päivä.

Maaliskuussa 2018 A-maajoukkueessa debytoinyt Martínez on nyt pelannut A-maajoukkuetasolla 13 ottelua ja tehnyt yhdeksän maalia.

Viime yönä toinen Etelä-Amerikan jalkapallojätti Brasilia kärsi ensimmäisen tappionsa yli vuoteen, kun se hävisi ystävyysottelussa Perulle 0-1.

Luis Abramin maali 84. minuutilla riitti takaamaan revanssivoiton Perulle, joka hävisi heinäkuussa Copa Américan loppuottelussa brasseille 1-3.

Brasilia ehti pelata tappioitta 17 ottelua putkeen.

FIFA World Cup

@FIFAWorldCup
⚽️ Gabriel Batistuta is the only man to hit a hat-trick in 2⃣ World Cups

🧙‍♂️ Lionel Messi netted a treble 🆚 🇧🇷

🔥 Lautaro Martinez has become the 1st player to score 3⃣ in an @Argentina-Mexico game since Guillermo Stabile in 1930 - & he did it in the 1st half at the Alamodome❕

Inter ⭐⭐

@Inter
🔢 | NUMERI

🇦🇷➖🇲🇽 #Lautaro Martinez stanotte in @Argentina - Messico:

4⃣5⃣ minuti giocati
3⃣ gol ⚽️⚽️⚽️
1⃣ rigore procurato
1⃣3⃣ presenze con l'🇦🇷
9⃣ gol ⚽️
🐂 El Toro 🔥🔥🔥