Championship
Barnsley – Brentford
Sunnuntai 29.09. klo 15:30

Sunnuntai-iltapäivän Championshipin ottelussa kohtaavat kaksi alamaissa olevaa joukkuetta. Barnsley voitti viimeksi jalkapallo-ottelun sarjan avauspäivänä melkein kaksi kuukautta sitten, kun taas Brentford on voittanut viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan yhden. Molemmat joukkueet tarvitsevat siis kipeästi pisteitä, jotta pääsisivät uuteen nousuun. Barnsleyn kannattajien kannattaa olla sarjapaikan suhteen hyvin, hyvin huolissaan.

Barnsley taisteli City Groundilla suhteellisen hyvin Nottinghamia vastaan, mutta sai lähteä tien päälle 1-0 tappio niskassaan. Tämä tunne on tullut Daniel Stendelin miehistölle harmittavan tutuksi tällä kaudella. Joukkueelle ennustettiin ennen kauden alkua vaikeuksia ja ne ovat valitettavasti realisoituneet. Alamaissa olevaa Brentfordia vastaan alkaa olla jo tosi kyseessä.

Brentford on pikkuhiljaa alkanut valumaan taulukossa alaspäin ja tällä hetkellä se on alemmassa keskikastissa. Viime viikonloppuna Thomas Frankin suojatit pelasivat tylsän maalittoman tasapelin kauden surkeasti suorittanutta Stokea vastaan. Maalinteko on tuottanut joukkueelle tuskaa – kenties Marcus Forssin laina AFC Wimbledoniin oli virhearvio? Suomalainen on paukuttanut sarjatasoa alempana jo useamman maalin.

Lyö vetoa ottelusta:

En yllättyisi yhtään, jos tämä ottelu jäisi tapahtumiltaan sangen köyhäksi hankaamiseksi. Vähämaalisuus kiinnostaa jossain määrin ja se heijastuu vetosuositukseen asti: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO