La Liga
Betis – Levante
Tiistai 24.09. klo 21:00

La Ligaa pelataan viikollakin ja tiistain nosto otetaan Betisin ja Levanten välisestä ottelusta. Real Betisin kone on hieman yskähdellyt kauden alussa, kun taas Levante on aloittanut tuntuvasti odotuksia vahvemmin. Niinpä toistaiseksi vieraat ovat sarjataulukossa korkeammalla. Vaan miten on asian laita viikkokierroksen jälkeen?

Betisin alkukausi on ollut pelillisten vastoinkäymisten, pienen epäonnen ja lievän sekavuuden sävyttämä. Rubi ei ole vielä saanut pelillisiä ideoita iskostettua joukkueensa selkärankaan ja La Ligan kovassa seurassa tästä rankaistaan armotta. Paineet varmasti kasaantuvat sekä valmentajan ja itse joukkueenkin niskaan, mutta uskon sen olevan tässä vaiheessa vielä voimavara, eikä ylimääräistä puristusta tuova rasite. Isänniltä puuttuvat vahvuudesta Wilfrid Kaptoum sekä Sidnei. Nabil Fekirin tilanne selviää vielä pelipäivän aikana.

Levantea veikattiin ennen kautta jopa putoajan paikalle, mutta Paco Lopéz joukkoineen on näyttänyt ennustajilleen pitkää nenää. Joukkue onkin näyttänyt huomattavasti viime kautta solidimmalta, joskaan vierasottelut eivät ole liikaa vakuuttaneet. Tässä ottelussa tullaan pitkälti näkemään, kestääkö alkukauden hurmos vai alkavatko fysiikan lait vaikuttamaan valencialaisiin. Perusluokaltaan joukkue ei nimittäin ole isäntien veroinen, vaikka sarjataulukko toista kertoisikin.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan Betisin otteiden terävöitymistä ja laadukkaampana joukkueena saan kotivoiton hieman todennäköisemmäksi kuin kolikonheitto. Niinpä vetomarkkinoiden tarjoukset saavat aikaan nyökkäyksiä: vetosuositus on Betis voittaa ottelun kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO