Brassilegenda Cafun poika on menehtynyt 30-vuotiaana

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Brasilian maajoukkueen entisen kapteenin ja laitapuolustajan Cafun poika on menehtynyt 30 vuoden iässä, kertoo Sky Sports.

Brasilialaislähteiden mukaan Cafun, 49, vanhin poika, Danilo Feliciano de Moraes oli keskiviikkona pelaamassa jalkapalloa perheen kodin lähellä São Paulossa, kun hänelle tuli huono olo. Hänet vietiin kentältä suoraan sairaalaan, jossa hän kuoli myöhemmin. Hänen epäillään saaneen sydänkohtauksen.

Monet Cafun entiset seurat ovat välittäneet suruvalittelunsa sosiaalisessa mediassa.

Urallaan mm. AS Romaa ja AC Milania edustanut Cafe on esiintynyt Brasilian A-maajoukkueessa useammin kuin kukaan muu, 142 kertaa. Hän saavutti maajoukkueen kanssa kaksi maailmanmestaruutta ja kaksi Copa Américan voittoa.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!