Brassilegenda Kaká odottaa Neymarilta urotekoja: ”Tästä tulee hyvä kausi hänelle”

© Kuva: Getty Images

Brasilialaislegenda Kaká uskoo, että hänen maanmiehensä Neymar voi johdattaa Paris Saint-Germainin menestykseen Mestarien liigassa.

Neymar, 27, ei ole tällä hetkellä PSG:n kannattajien suosiossa, sillä hän haikaili kesällä takaisin entiseen seuraansa Barcelonaan, josta hän siirtyi Pariisiin kaksi vuotta sitten.

PSG:n kannattajat buuasivat ja vihelsivät Neymarille, kun hän pelasi viime viikonloppuna kauden ensimmäisen ottelunsa pariisilaisseuran väreissä. Keskiviikkona Neymar seurasi katsomosta, kun PSG aloitti Mestarien liigan lohkovaiheen 3-0-kotivoitolla Real Madridista. Hän on sivussa vielä seuraavasta lohko-ottelusta pelikiellon takia.

Kaká uskoo, että Neymarin ja PSG:n kaudesta voi kehkeytyä vielä jotain hienoa, vaikka alkusesonki onkin ollut myrskyisä.

– Minusta hänen on hyvä pysyä PSG:ssä. Se on hyväksi hänelle ja seuralle, sanoi Kaká Sky Sportsin mukaan.

– PSG yrittää aina rakentaa mahtavaa joukkuetta voittaakseen Mestarien liigan, joten hän voi olla sen projektin johtaja. Tästä tulee hyvä kausi hänelle.

Kaká odottaa Neymarin johtavan Brasilian pitkälle vuoden 2022 MM-kisoissa Qatarissa.

– Se on vaikeaa hänelle, mutta minusta hän on aikuistunut vuosi vuodelta. Hän ymmärtää asemansa maajoukkueessa paremmin.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!