Englannin Mestaruussarjan Derbyn pelaajat Tom Lawrence ja Mason Bennett joutuvat oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin rattijuopumuksesta. Kaksikko törmäili autoillaan tiistai-iltana alkoholin vaikutuksen alaisina. Duo pidätettiin hieman ennen puoltayötä, kun he olivat kolaroineet autoillaan A6-tiellä Derbyn seudulla.

25-vuotias Lawrence vietiin tiettävästi puhtaana varotoimenpiteenä sairaalaan, kun hän oli ohjannut Range Roverinsa lyhtypylvästä päin. Kaksi vuotta nuorempi Bennett selvisi omasta Mercedeksellä kolaroinnistaan vaurioitta. Derby on käynnistänyt tapauksen johdosta sisäisen tutkinnan.

– Olemme tietoisia tapauksesta, joka sattui 24.9.2019. Meneillään olevien lakimenettelyjen johdosta, seura ei toistaiseksi kommentoi asiaa enempää, Derbyn edustaja totesi Telegraphin mukaan.

Bennettin ja Lawrencen rattijuopumusta käsitellään oikeudessa 15. lokakuuta.

Lawrence on Walesin A-maajoukkuepelaaja, jolla on vyöllään kaikkiaan 20 maaottelua. Hän siirtyi Derbyyn Leicesteristä reilut kaksi vuotta sitten. Bennett pelasi puolestaan taannoin Englannin alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän on on Derbyn seurahistorian nuorin pelaaja päästyään vuonna 2011 kentälle Middlesbrough’ta vastaan vain 15 vuoden ja 99 päivän ikäisenä.

Viime kaudella Valioliigaan noususta loppuun asti taistellut Derby on aloittanut uuden kauden vaisusti voitettuaan vain yhden kahdeksasta ottelustaan.