La Liga
Celta Vigo – Espanyol
Torstai 26.09. klo 21:00

Torstai-illan nostona La Ligasta on Celta Vigo – Espanyol, joka on kahden kauden alakanttiin aloittaneen joukkueen välinen kamppailu. Molemmilla on varmasti tarve saada positiivista nostetta kalsealle kauden alulle, joten torstaina nähdään varmasti kaksi latautunutta joukkuetta. Molempia veikkailtiin ennen kautta sarjassa keskikastiin, joten jämäsijoitukset eivät varmasti tyydytä ketään.

Celta Vigon puolesta on myönnettävä, että sarjakauden alkuohjelma on ollut melko kova. Siihen nähden viisi pistettä yhtä monesta ottelusta ei ole aivan toivoton suoritus. Viime kierroksella Celta haki Atletico Madridilta pisteen, mutta totuuden nimissä tappiokaan ei olisi ollut kovin epäoikeudenmukainen tulos. Joka tapauksessa vieraspiste Atleticolta on hyvä referenssi. Terveystilanne joukkueessa on hyvä: ainoastaan David Juncan pelikunto on arvoitus.

Espanyolin haaste tässä vaiheessa kautta on, että se pelaa La Ligan kanssa rinnakkain Eurooppa-Liigan lohkovaihetta. Ylimääräinen rasitus on tietysti ikävä tekijä joukkueelle, jonka peli ei kulje odotetulla tavalla. Isäntien lailla David Gallegon suojatit ovat tehneet tähän mennessä vain kolme maalia, mutta Espanyolilla on ollut suurempia vaikeuksia puolustuksensa kanssa. Viikonloppuna Real Sociedad käytti tätä hyväkseen ja haki selkeän 1-3 vierasvoiton barcelonalaisilta. Kokoonpanotilanne paranee hieman kun toppari Naldo palaa pelikiellosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Espanyol on ollut nyt selkeä overijoukkue, ja Celtalla on kykyä maalintekoon kun vastus ei ole aivan sarjan kovimmasta päästä. Tästä syystä runsasmaalisuus kiinnostaa jonkun verran. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,07.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO