Valioliiga
Crystal Palace – Norwich
Lauantai 28.09. klo 17:00

Huomioi tarjous Teemu Pukin maalista!

Valioliigalauantain suomalaisittain kiinnostava ottelu on luonnollisesti Crystal Palacen ja Norwichin välinen mittelö. Molemmilla joukkueille on haasteensa: Palace tuskailee maalitehojensa kanssa, kun taas Norwichin ongelmakohdat liittyvät puolustukseen ja loukkaantumisiin. Norwichin ensimmäinen hyvä vieraspeli myös antaa odottaa itseään.

Roy Hodgsonin Palace johti Wolvesia vastaan aivan loppumetreille asti, mutta henkilökohtaiset virheet aiheuttivat Wolvesin myöhäisen tasoitusmaalin. Palace ei ole omimmillaan suosikkiasemassa, sillä Hodgsonin pelityyli on enemmän vastaiskuihin pohjautuva. Hodgson saa jalkeille hyvän miehistön – ainoastaan Connor Wickhamin pelikunnosta on epäselvyyttä.

Norwichilla poissaoloja sen sijaan riittää. Daniel Farkea ei käy kateeksi siinä suhteessa – tosin tilanne oli samansuuntainen toissa kierroksella, kun Kanarialinnut ravisuttivat jalkapallomaailmaa kaatamalla Manchester Cityn. Viime kierroksella palattiin takaisin arkeen, kun Burnley ratkaisi ottelun jo ensimmäisen vartin aikana Chris Woodin maaleilla. Teemu Pukki laskeutui tässä ottelussa tavallisten kuolevaisten joukkoon. Tim Krulilla on ollut selkävaivoja ja hänen puuttumisensa olisi todella ikävä lisäisku Norwichille.

Lyö vetoa ottelusta:

Sen verran vaatimattomia Norwichin otteet vieraissa ovat olleet, että oma panokseni menee kotivoitolle – joskin varovasti. Norwich on osoittautunut vaaralliseksi joukkueeksi hyökkäysvoimansa ansiosta. Vetosuositus on joka tapauksessa Crystal Palace voittaa ottelun kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO