Championship
Derby – Cardiff
Perjantai 13.09. klo 21:45

Championshipin paluu maajoukkuetauolta käynnistyy perjantain ottelulla, jossa Derby isännöi Cardiffia. Molemmilla joukkueilla on parannettavaa, vaikka Cardiff onkin vältellyt tappioita surullisen Readingin vierailunsa jälkeen. Derby taas ei ole voittanut yhtään peliä sarja-avauksensa jälkeen.

Philip Cocun niskaan alkaa kerääntyä paineita, eikä Cardiff ole välttämättä helpoin mahdollinen vastus tauon jälkeen. Championship on raastava sarja ja sen on hollantilaiskoutsikin saanut huomata. Derby ei ole näyttänyt kovin vakuuttavalta ja etenkin sen puolustus on ollut vuotavaa sorttia. Tämän suhteen onkin ikävää, että joukkueen poissaolot keskittyvät pääasiassa alakertaan.

Neil Warnockilla on omat haasteensa – esimerkiksi Cardiffin vaisut esitykset vieraissa kuuluvat niihin. Kotona on mennyt olennaisesti paremmin, mutta otteiden täytyy tasaantua, jotta kevään nousukahinoista voitaisiin edes unelmoida. Vieraillakin on muutama poissaolo, mm. maalivahti Neil Etheridge. Kärkimies Danny Ward on epävarma tapaus, kunnes pelikunto katsastetaan pelipäivänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Rehellisesti sanottuna tämän ottelun voittajan ennustaminen on minulle mahdotonta. Muuttujia on paljon, mutta vetoihin löytyy kiinnostavampi tulokulma. Odotan tästä tapahtumarikasta ottelua ja olen runsasmaalisuuteen päin kallellaan. Molemmat joukkueet ovat aikaansaavia, mutteivat puolustukseltaan täysin vakuuttavia. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,87.

 

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO