© Kuva: Juha Tamminen

EIF – MYPA: Isäntien maaliveto sisään

Ykkönen
EIF – MYPA
Lauantai 07.09. klo 17:00

Lauantain ainoa Ykkösen ottelu pelataan Raaseporissa, jossa sarjan keskivaiheilla keikkuva EIF isännöi sarjajumbo MYPAA. Ottelun juoni on melko yksinkertainen: luokkaetu on isännillä, mutta MYPA haluaa epätoivoisesti pois taulukon tyvestä. Kyseessä on kahden heikosti puolustavan joukkueen välinen taisto ja maalitilanteita voisi odotella lauantaiksikin.

Eiffillä ei ole välitöntä vaaraa putoamisesta, sillä putoajan paikalla oleva MYPA on 11 pisteen päässä. Silti joukkue halunnee tästä voiton, jolloin sarjapaikka alkaa olla matemaattisestikin taskussa. Voitonnälkää kasvattanee myös kolmen voitottoman ottelun sarja ennen lauantain kotiottelua.

MYPAn kausi on ollut vaikea, eikä Jukka Karjalaista käy kateeksi joukkueen peräsimessä. Viimeisestä voitosta on aikaa 2,5 kuukautta, eikä kokoonpanotilanne ole mitenkään ruusuinen – muonavahvuudesta puuttuu melkoinen nippu pelaajia. Karjalainen on joutunut operoimaan kokemattomalla joukkueella ja TPV:n perjantaina ottamat pisteet tekevät joukkueen urakan entistä hankalammaksi.

Lyö vetoa ottelusta:

EIF on joukkueista laadukkaampi ja se pystyy myös maalintekoon. Otan rohkean vedon isäntien maalien puolesta. Uskon, että EIF pystyy tekemään useamman maalin. Vetosuositus on Kotijoukkue – maalien määrä yli 2.5 kertoimella 2,45. Eli vähintään kolmella Eiffin osumalla veto on voitollinen.

 

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.