© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka – HJK: Metroderby avaa lauantain

Veikkausliiga
FC Honka – HJK
Lauantai 21.09. klo 13:00

Lauantaina Veikkausliigan mestaruussarja jatkuu Metroderbyllä FC Honka – HJK. Kyseessä on kauden kolmas kohtaaminen ja tähän mennessä molemmat joukkueet ovat voittaneet keskinäiset ottelut vieraissa 0-1. Tällä hetkellä Honka kurkottaa kohti mitaleita, mutta HJK:n tilanne alkaa olla mitalien suhteen tukala – mestaruuteen käytännön mahdollisuudet ovat Klubilta jo menneet.

Hongan ensimmäinen ottelu mestaruussarjassa sujui Ilveksen vieraana tyylikkäästi. Honka näytti ottelussa tuntuvasti valmiimmalta ja 0-2 lukemat kuvaavat ottelua melko hyvin. Borjas Martin jatkoi hyvällä maalivainulla ja miehellä on tällä kaudella tilillään jo 11 osumaa. Hongan puolustus toimi ottelussa mainiosti ja Ilves ei saanut ihmeitä hyökkäyspäässä aikaan.

HJK jäi Väinölänniemellä totaalisesti KuPSin jalkoihin ja huolimatta näennäisen tiukoista 1-0 lukemista savolaiset olivat käytännössä kaikessa parempia. Ilman maalivahti Maksim Rudakovin loistopeliä numerot olisivat voineet olla rumemmat. Klubi näyttää tällä hetkellä hengettömältä ja on vaikea uskoa, että kyseessä on joukkue, joka operoi Suomen suurimmilla resursseilla. Toni Koskelalla on kova homma puskea Klubi uuteen nousuun – Kuopiossa homma ei ainakaan onnistunut ollenkaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Toki HJK:n perusluokan tullessa esiin se on edelleen kova luu kotomaan kamaralla. Kuopiossa homma näytti kuitenkin niin vaikealta, että olen tässä ottelussa nousuvireisen Hongan bandwagonissa. Vetosuositus otteluun on Honka voittaa ottelun kertoimella 2,70. Jos tasapelipeikko huolestuttaa, voi yhtä hyvin ottaa tasoitusvedon, jossa tasurista saa panoksen takaisin.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.