FIFA teki ratkaisunsa Emiliano Salan tapauksessa – tuloksena kompromissi

© Kuva: Getty Images

FIFA on antanut ratkaisunsa kiistassa koskien 28-vuotiaana menehtyneen Emiliano Salan siirtokorvausta. Argentiinalaishyökkääjä siirtyi viime tammikuussa ranskalaisesta Nantesista Valioliigan Cardiffiin, mutta menehtyi traagisessa lentoturmassa ennen kuin hän ehti pelata yhtään ottelua uuden joukkueensa paidassa.

Cardiff oli kieltäytynyt maksamasta Nantesille sovittua 17 miljoonan euron siirtokorvausta, sillä Salaa ei ehditty rekisteröidä virallisesti Cardiffin pelaajaksi ennen onnettomuutta. FIFA:n tuomio asiassa on, että se velvoittaa Cardiffia pulittamaan siirtokorvauksesta 6 miljoonaa euroa. Cardiff sai näin ollen tuntuvan alennuksen, mutta eipä Nantes ainakaan kokonaan korvauksetta jää.

Asiasta kertoo BBC.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!