© Kuva: Getty Images

Fulham – Wigan: Nousujuna raiteilleen

Championship
Fulham – Wigan
Perjantai 27.09. klo 21:45

Englannin jalkapallotohinat alkavat perjantaina kahdella Championshipin matsilla, joista otan nostona Fulhamin ja Wiganin välisen kahinan. Fulham on voitottomien otteluiden myötä menettänyt otteen kärkipaikoista, jonne on takaisin kova hinku – nousujuna on saatava raiteilleen. Wiganin tämä kausi on puolestaan taistelua putoamista vastaan. Tämä ottelu onkin herkullinen paikka Cottagersille palata voittojen tielle.

Fulham aloitti putoamisen jälkeisen kautensa hienosti, mutta viimeiseen neljästä ottelusta on saldona tappio ja kolme tasapeliä. Toki vastuksetkaan eivät ole olleet helpoimmasta päästä, mutta vähemmästäkin nousua tavoitteleva seura painaa joskus paniikkinappulaa. Scott Parker onkin velvoitettu kuittaamaan tästä ottelusta suorat kolme pistettä ja vieraissa ujo Wigan onkin tähän otollinen vastus. Fulhamin terveystilanne on hyvä.

Wigan nimittäin elää lähes täysin kotipeleistään. Tällä kaudella vieraista on irronnut yksi tasapelipiste. Athleticin otteluohjelma on ollut alkukaudesta kevyemmästä päästä ja silti joukkue on vasta sijalla 19. Materiaaliltaan Wigan ei ole Championshipin mittapuulla todellakaan vahva ja Paul Cookin urakka sarjasopimuksen uusimisessa tulee olemaan kova. Josh Windass ja Tom Pearce puuttuvat vieraiden vahvuudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham on suuri suosikkini illan ottelussa ja vetosuositus menee kotimenestyksen puolesta. Otan aasialaisen tasoituksen -1, joka tarkoittaa panoksen palauttamista maalin voitolla. Vähintään kahden maalin voitolla päästäänkin lunastamaan. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Fulham -1 kertoimella 1,83.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.