Championship
Huddersfield – Sheffield Wednesday
Sunnuntai 15.09. klo 14:00

Sunnuntain Brittifutis-kimara alkaa jo varhain iltapäivästä Huddersfieldin ja Sheffield Wednesdayn välisellä mittelöllä. Erikoista ottelussa on se, että molempien joukkueiden peräsimessä aloittaa sunnuntaina uusi manageri: Huddersfieldin puikkoihin tarttuu Lincolnista naarattu Danny Cowley ja Sheffield Wednesday korvasi väliaikaismanageri Lee Bullenin kesästä asti työttömyyskortistossa viruneella Garry Monkilla.

Huddersfieldin vapaata pudotusta on tullut kauhisteltua jo aikaisemmissakin vetovihjeissä ja joukkue on ollut mukava vastapelikohde. Cowleyn urakka tulee olemaan todella kova – joukkueeseen on tartutettava voittamisen kulttuuri ja itseluottamuksen rippeet on kaivettava esille. Vaikka Cowley on tullut alemmalta sarjatasolta, mies on tehnyt Lincolnissa todella hyvää työtä ja on mielenkiintoinen rekrytointi vaikeuksissa olevalta seuralta.

Sheffield Wed aloitti sarjan mukavasti Bullenin alaisuudessa, mutta kaksi viimeistä ottelua päättyivät tappioihin. Monk on varma patenttivalinta kentän laidalle – mies tietää Championshipin metkut ja seurakin on jo vanhastaan tuttu pelaaja-ajoilta. Pöllöillä on hieman isäntiä hankalampi pelaajatilanne, sillä italialaiskärki Fernando Forestieri kärsii pelikieltoaan ja lisäksi maalivahtiosastolla on terveysongelmia – tosin sunnuntaina aloittava Cameron Dawson on mitat täyttävä maalivahti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kumpikaan joukkue ei ole siis ollut parhaimmillaan. Uusilla valmentajilla voi olla äkkiseltään vaikeuksia viedä pelisysteemin mahdollisia muutoksia äkkiä läpi, joten tässä ottelussa voi tapahtua enemmänkin. Yli/alle 2,5 maalia on minulle lähinnä kolikonheittoa, joten otan kevyen sipaisun runsasmaalisuutta: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO