Championship
Hull – Wigan
Lauantai 14.09. klo 17:00

Lauantain Championship-nosto otetaan alakerran kamppailusta, jossa Hull ja Wigan yrittävät nousta ylöspäin taulukossa. Molemmat ovat viiden viimeisen joukossa, joten hyvät neuvot ovat tarpeen. Sarjan häntäpäässä on sangen yllättäviä joukkueita, joten tilanne saattaa elää vielä paljonkin.

Hull katkaisi orastavan tappioputken pelaamalla Millwallin vieraana 1-1 tasapelin kaksi viikkoa sitten. Viime kaudella Hull oli kotona todella vahva ja voitti puolet kotiotteluistaan. Manageri Grant McCann saa nyt joukkueineen pelata todella hyvin, jos aikoo sijoittua viime kauden lailla sarjataulukossa puoleen väliin. Hull ei pääse otteluun optimikokoonpanolla, vaan useita pelaajia on tällä hetkellä poissa.

Wigan katkaisi viime ottelussa neljän ottelun tappioputken, kun se pelasi 0-0 tasapelin kotona Barnsleytä vastaan. Joukkue vaikuttaa olevan yksi sarjan kevyimpiä yhdistelmiä ja lisäksi sillä on usein suuria vaikeuksia vieraspeleissään. Paul Cookin suojattien olisi parannettava peliään, jos sarjapaikka halutaan säilyttää myös tämän kauden jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Hullia luokkaa parempana ja lähden kotivoitosta liikenteeseen. Wiganin pelkään vajoavan yhä syvemmälle putoamiskamppailuun. Vetosuosituksena on siis Hull voittaa ottelun kertoimella 2,06.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO