Huuhkajat-kippari Tim Sparvin reaktio AC Milanin ex-tähden hämmentävään työnhakuilmoitukseen: ”Aivan kuin minä ensi kesänä”

© Kuva: Juha Tamminen

Kolmessa eri MM-turnauksessa maaleja tehnyt Keisuke Honda on epäilemättä yksi Japanin kaikkien aikojen jalkapalloilijoista. Seurajoukkueuransa varrelta 33-vuotias Honda muistettaneen parhaiten AC Milanista, jota hän edusti vuosina 2013-2017.

Viimeksi Honda pelasi australialaisessa Melbourne Victoryssa, mutta toukokuusta lähtien keskikenttämies on ollut vailla seuraa. Sivussa Honda on hoitanut Kambodzhan maajoukkueen GM:n tehtäviä.

Perjantaina Honda hämmensi Twitterissä, kun hän julkaisi tilillään erikoisen työnhakuilmoituksen. Japanilaistähti teki selväksi, että pelihaluja on edelleen ja suuntasi toiveensa erityisesti Manchester Unitedille, jonka hän tägäsi twiittiinsä.

– Tehkää minulle tarjous. En tarvitse rahaa, mutta minun täytyy pelata mahtavan joukkueen ja mahtavien pelikaverien kanssa, Honda twiittasi ja linkkasi perään Unitedin englannin- ja japaninkieliset tilit.

Myös Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oli harvinaisen työnhakuilmoituksen julkitullessa hereillä. Hondaa vuoden nuorempi Sparv osasi samaistua japanilaisen tilanteeseen ja ennakoi omassa twiitissään tulevaa.

– Tämä on niin minä ensi kesänä. Vanha, ilman sopimusta ja epätoivoinen, mutta yhä lajiin rakastunut. HANKKIKAA MINUT JOKU, Sparv kirjoitti.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!