Huuhkajien hyökkääjälupaus odotteli kuukausia siirtoaan ulkomaille: ”Totta kai se imartelee”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien hyökkääjä Rasmus Karjalainen siirtyi kesäkuussa Hollannin pääsarjaseuraan Fortuna Sittardiin Kuopion Palloseurasta. Fortuna maksoi KuPSille 23-vuotiaasta hyökkääjästä siirtokorvauksen ja solmi suomaalaispelaajan kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Siirto meni maaliin kesällä, mutta Karjalainen oli kuullut Fortunan kiinnostuksesta jo huomattavasti aiemmin. Ennen siirron vahvistumista takana oli pitkä prosessi.

– Siitä, kun ensimmäisen kerran kuulin Fortunan kiinnostuksesta, niin luonnollisestikin meni sitten kuukausia, että siirto oikeasti tapahtui ja että ensimmäiset tarjoukset tulivat. Että homma konkretisoitui, niin siihenkin meni kuukausia, Karjalainen kertoi Suplan Week of Football -podcastissa.

– Mutta kiva, että saatiin maaliin. Sen siirron itse halusin näistä vaihtoehdoista. Olen kyllä ollut tyytyväinen ja viihtynyt Hollannissa.

Erityisen mielekkääksi oululaishyökkääjä koki sen, että Fortuna sai hänet tuntemaan itsensä hyvin halutuksi.

– Totta kai se imartelee ja tulee hyvä fiilis, että he kokevat, että olen vahvistus heille. Silloin sitä myös itsekin on enemmän kiinnostunut, kun tulee joku seura, joka oikeasti haluaa sinut verrattuna siihen, ettei ole oikein kunnollista kiinnostusta.

– Kyllä sitä mieluummin pelaa semmoiselle, joka oikeasti haluaa sinut. Fortuna oikeasti näytti, että he haluavat minut. Se oli hyvä merkki minulle.

Huuhkajat kohtaa torstaina Kreikan ja sunnuntaina Italian. Molemmat ottelut ovat nähtävissä Viaplaysta ja ilmaiseksi Viafree-palvelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.