Ykkönen
KTP – EIF
Maanantai 02.09. klo 18:30

Ykkösen sarjakierros laitetaan pakettiin Kotkassa Arto Tolsa Areenalla, jossa keskikastin kamppailussa kohtaavat KTP ja EIF. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut millään tavalla menestys, mutta joka tapauksessa molemmat ovat jo käytännössä varmistaneet sarjapaikkansa ensi kaudeksi ja jatkuvuus on siinä mielessä turvattu.

KTP on pelannut paineettomassa tilassa hyvin, mutta viime kierroksella Valkeakoskella nähtiin, mikä ero Ykkösen parhaalla joukkueella ja tavallisilla tallaajilla on. KTP:n puolustustaktiikka ei toiminut ollenkaan ja lopuksi taululla komeilivat 5-0 lukemat koskilaisille. Argo Arbeiterin toiminta ei ole herättänyt joukkueen faneissa luottamusta, eikä Valkeakosken reissu sitä ainakaan lisännyt. Maanantaiksi tosin tehtävä helpottuu oleellisesti.

Viime kierroksella EIF oli ajoittain hätää kärsimässä TPS:n kanssa, mutta maalivahti Mehdi El Moutacimin hyvillä otteilla joukkue kairasi ottelusta maalittoman tasapelin. Tätä ennen EIFfillä ei ollut mitään palaa Jaron vieraana. Joukkueen eniten haasteita tuonut osa-alue kauden aikana on ollut vuotava puolustus, joten nollien pitäminen viime ottelussa oli joukkueelle harvinaista herkkua.

Lyö vetoa ottelusta:

KTP on pettymyksentäytteisestä kaudesta huolimatta edelleen minun pahveissani luokkaa vahvempi kuin EIF. Otan kevyen sipaisun kotivoittoa hiljaisen maanantain ratoksi. Vetosuositus on KTP voittaa ottelun kertoimella 1,92.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO