© Kuva: Getty Images

Leicester – Tottenham: Isännät pikkusuosikkina

Valioliiga
Leicester – Tottenham
Lauantai 21.09. klo 14:30

Valioliiga-lauantain iltapäivämatsi tulee Leicesteristä, jossa City pelaa kovan kamppailun Tottenhamia vastaan. Molemmat ovat tällä hetkellä kahdeksassa pisteessä ja miehittävät liigan kärkiviisikkoa. Leicester voi nähdyn perusteella olla tämän kauden suurin yllättäjä Valioliigassa. Tottenhamin yllä on sen sijaan kysymysmerkkejä.

Leicester hävisi Manchester Unitedille 1-0 Marcus Rashfordin pilkkumaalilla. Kokonaisuudessaan Leicesterin kausi on ollut lupauksia herättävä. Joukkueessa on taitoa ja se pelaa tasapainoista jalkapalloa. Jamie Vardy on erittäin maaliahnaalla tuulella ja on tähän mennessä viimeistellyt kolme liigamaalia. Sen jälkeen kun Brendan Rodgers astui Kettujen ruoriin helmikuussa, joukkue on kärsinyt vain yhden tappion kotikentällään. Leicesterin pitkäaikaispotilaat Daniel Amartey ja Matty James eivät ole edelleenkään käytettävissä.

Tottenhamilla on rasitteenaan keskiviikon Mestarien Liigan vierasottelu Olympiakosia vastaan. Spurs hassasi ajoissa hankkimansa 0-2 johdon ja olisi aivan hyvin voinut hävitä koko pelin. Sekä Harry Kane että Christian Eriksen eivät ole yltäneet parhaaseensa – varsinkin Eriksen on ollut selkeä pettymys. Tottenhamilla on ollut vaikeuksia vieraspeleissä ja viimeinen Valioliigavoitto reissun päältä on helmikuulta. Vierailta poissa ovat Juan Foyth, Giovani Lo Celso sekä Ryan Sessegnon.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden ennakkoluulottomasti väittämään, että Leicester on tässä ottelussa pikkusuosikki. Tottenhamilla on parannettavaa ja viikkomatsin rasitukset jaloissa se ei ole välttämättä helppoa. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – Leicester 2,02. Tasapelillä panos siis palautetaan.

 

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.