EM-karsinnat
Liettua – Ukraina
Lauantai 07.09. klo 19:00

Lauantaina Euro 2020 -karsinnat jatkuvat ja monessa ottelussa joukkueiden välinen tasoero on iso tai suorastaan valtava. Urheilullisesti Liettua – Ukraina ei kuulu kuumimpien otteluiden joukkoon, mutta vedonlyönnillisesti se on mukavahko ottelu. Ottelu on sopivaa lämmittelymateriaalia, kun valmistaudutaan henkisesti Huuhkajien sunnuntaiseen Italia-otteluun.

Liettuan jalkapallo on vapaassa pudotuksessa. FIFA rankingissa joukkue on pudonnut pitkälti toiselle sadalle ja voittaminen on kovin harvinaista herkkua. EM-karsinnoissa joukkue on pelannut tähän asti kolme ottelua, joista saldona on tasapeli ja tappio Luxemburgille sekä selkeä tappio Serbialle. UEFA Nations Leaguessa kyyti oli kylmää: tuloksena oli kuusi tappiota. Minkäänlaista valoa ei tunnelin päässä ole tällä hetkellä näkyvissä.

Ukrainalla meno on täysin toisenlaista. Andri Ševtšenko on tehnyt joukkueen peräsimessä viime vuodet hyvää työtä ja Ukrainaa voi hyvällä syyllä pitää eurooppalaisena huippujoukkueena. Kesäkuussa joukkue löi Serbian 5-0, mutta Luxemburgin kanssa on oltu kahdesti paljon tiukemmalla. Tosin jopa Luxemburg on tällä hetkellä selkeästi parempi joukkue kuin lauantaina vastassa oleva Liettua.

Lyö vetoa ottelusta:

Liputan tässä ottelussa Ukrainan puolesta. Liettua on ollut niin alakuloinen, että veto lähtee Ukrainan vähintään kahden maalin voiton puolesta: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Ukraina -1.5 kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO