© Kuva: Getty Images

Mallorca – Athletic Bilbao: Athleticin juhlille jatkoa lomasaarella?

La Liga
Mallorca – Athletic Bilbao
Perjantai 13.09. klo 22:00

La Ligan maaottelutauon päättää sarjanousija Mallorcan ja Athletic Bilbaon välinen ottelu. Kevyellä pakalla sarjaan lähtenyt Mallorca on aloittanut sarjan ennakkoluulottomasti ja Athleticin alku on puolestaan ollut suorastaan loistava. Tämä pari takaa mielenkiintoisen ottelun perjantai-illan ratoksi.

Mallorca otti hienon avausvoiton liigassa Eibarista, mutta Real Sociedad ja Valencia osoittautuivat liian koviksi vastuksiksi. Vicente Morenon joukkue ei ole missään nimessä esiintynyt huonosti – se on pystynyt luomaan maalipaikkoja, vaikka kahdessa viime ottelussa verkko ei ole heilunutkaan. Harmittavasti lainakärki Cucho Hernandez parantelee vammojaan vielä kuukauden päivät, eikä Abdón Pratsin pelikunnostakaan ole takeita.

Mallorcan tehtävää ei helpota Athleticin kivikova puolustus – joukkueelle on tehty tähän mennessä vasta yksi maali ja mm. Barcelona sai poistua Bilbaosta ilman osumia. Gaizka Garitanon työ on kantanut hedelmää heti sarjan alussa ja joukkue on ansaitusti kärkikastissa. Ennen maaottelutaukoa Real Sociedad ei saanut juuri minkäänlaisia saumoja maalintekoon Athleticia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Mallorca taistelee kyllä hienosti, mutta olen tässä ottelussa Athleticin matkassa – sen verran vakuuttavaa sen peli on ollut. Vetosuositus on Athletic Bilbao voittaa ottelun kertoimella 2,29.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.