Manchester Unitedin kaikkien aikojen pelaajiin lukeutuva Roy Keane ei ole antanut anteeksi entiselle valmentajalleen, seuran legendamanageri Sir Alex Fergusonille.

Keane on yksi Unitedin historian menestyneimmistä pelaajista, mutta hän jätti seuran vuonna 2005 ajauduttuaan riitoihin Fergusonin kanssa.

Kaksikko on jatkanut toistensa mollaamista, vaikka vuodet ovat vierineet. Ferguson kritisoi Keanea vuonna 2013 julkaistussa omaelämäkerrassaan ja Keane on useasti kritisoinut Fergusonia median välityksellä.

Keane jatkoi samalla linjalla keskiviikkona keskustellessaan United-uransa viimeisistä hetkistä Off The Ballin haastattelussa.

– En antaisi anteeksi Fergusonille. Se median pyöritys, kuinka ilmeisesti sain kaikki pois tolaltaan, mikään siitä ei pitänyt paikkaansa.

– En välitä, onko kyseessä Alex Ferguson vai paavi, itseään on puolustettava.

– Ihmiset puhuvat Fergusonin ihmisjohtamisesta. Hölynpölyä. Ihmiset sanoivat, että sydämessään hän ajatteli aina Manchester Unitedin parasta. Darren Ferguson (hänen poikansa) voitti mitalin. Hän oli todella onnekas.

– Ihmiset sanovat, että hän tuki minua vaikeina aikoina. Mutta ei silloin, kun olin 34-vuotias ja lähestymässä [uran] loppua. Yhtäkkiä se olikin ”menepäs siitä, Roy”, sanoi Keane Sunday Timesille.

– Ihmiset sanovat, että Ferguson tekee aina sen, mikä on parhaaksi Man Unitedille. Minusta hän ei tee. Minusta hän tekee sen, mikä on parhaaksi hänelle itselleen.