© Kuva: Getty Images

Manchester Utd – Arsenal: Maanantai-illan klassikko

Valioliiga
Manchester Utd – Arsenal
Maanantai 30.09. klo 22:00

Valioliigassa on vielä maanantaina yksi klassikkokohtaaminen, kun vaikeaa vaihetta läpikäyvä Manchester United isännöi Old Traffordilla Arsenalia. Kummankaan joukkueen ei tarvitse tälläkään kaudella unelmoida Valioliigan pokaalista ja Top 4 -paikan eteenkin pitää venyä. Maanantaina avainasemassa ovat isäntien poissaolot ja vieraiden puolustuksen pitävyys.

Viime viikonloppuna West Ham löi Manchester Unitedin ottelussa, jossa Ole Gunnar Solskjaerin joukkue näytti lähinnä ihan hyvältä keskitason porukalta. Viikolla EFL cupissa Rochdale pakotti Unitedin pilkuille asti, ennen kuin jatkopaikka irtosi. Poissaololista on edelleen alakuloista luettavaa: Anthony Martial ja Marcus Rashford ovat tärkeimmät poissaolijat. Paul Pogban status tätä kirjoitettaessa on vielä avoin.

Arsenal nousi Aston Villaa vastaan voittoon, mutta Unai Emeryn suojattien puolustuksen haavoittuvuus kävi jälleen kiusallisen selväksi. Arsenalin alakerta ei kestä vertailua muiden huippujoukkueiden rinnalla ja se on selkeästi Gunnersin akilleen kantapää tällä hetkellä. Viikolla EFL Cupissa Arsenal kaatoi Nottinghamin selkein lukemin. Arsenalin tärkeimmät poissaolijat ovat maanantaina Alexandre Lacazette ja Héctor Bellerin.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on kyky luoda tilanteita – Unitedilla ne eivät tällä hetkellä vain johda tarpeeksi usein maaleihin. Maaliodotusarvo on tässä ottelussa lievästi koholla, joten vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,74. Näin saadaan Valioliigan kierros pakettiin ja uusi viikko alkuun.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.