Naisten Mestarien liigan pudotuspelivaihe käyntiin – tässä suomalaisten vastustajat

© Kuva: Getty Images

Naisten Mestarien liigan pudotuspelivaihe käynnistyy tänään, keskiviikkona. Mukana on vielä 32 joukkuetta, joista osasta löytyy suomalaista osaamista.

Suomalaisia kilpailussa edustavat Juventuksen puolustaja Tuija Hyyrynen, Fortuna Hjørringin hyökkääjä Sanni Franssi, Lyonin maalivahti Katriina Talaslahti, Kopparbergs/Göteborgin laitapelaaja Natalia Kuikka ja puolustaja Emma Koivisto sekä Piteån keskikenttäpelaaja Vilma Koivisto.

Juventus kohtaa viime kauden finalistin Barcelonan, Fortuna Hjørring pelaa Vllazniaa vastaan, hallitseva mestari Lyon mittelöi Ryazan-VDV:n kanssa, Kopparbergs/Göteborgin vastustaja on Bayern München ja Piteå kamppailee jatkopaikasta Brøndbyn kanssa.

Ensimmäiset osaottelut pelataan 11.-12. syyskuuta ja toiset 25.-26. syyskuuta.

Lisäksi huomenna, torstaina, Mestarien liigassa on tositoimissa myös Lina Lehtovaaran johtama suomalainen tuomarinelikko, joka tuomitsee Bragan ja Paris Saint-Germainin välisen ottelun. Lehtovaaran avustavina toimivat Tonja Paavola ja Heini Hyvönen sekä neljäntenä erotuomarina Ifeoma Kulmala.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.