Mestarien Liiga
Napoli – Liverpool
Tiistai 17.09. klo 22:00

Mestarien liigan lohkovaihe alkaa tiistaina ja heti avauspäivänä on todella kovia kahinoita tarjolla. E-lohkossa suosikkikaksikko Napoli ja Liverpool ottavat mittaa toisistaan ja odotettavissa on huikea kamppailu. Liverpool lähtee UCL-kauteen hallitsevana mestarina ja joukkueen iskukyky on ollut alkukaudesta niin kova, että isännät joutuvat heti kovimpaan mahdolliseen testiin.

Kotomaan kamaralla Napolin kausi on alkanut aivan mukavasti. Pelit ovat olleet viihdyttäviä – tosin osaltaan tämä johtuu siitä, että Napolin puolustus ei ole toiminut kovinkaan hyvin. Hyökkäysorientoitunut taktiikka on hieman kostautunut, joten tiistaina Carlo Ancelotti saattaa joutua valitsemaan astetta maltillisemman taktiikan. Sairastuvalla on tyhjää ja Dries Mertens sekä Lorenzo Insigne ovat hyökkäyspään suurimmat uhkat.

Liverpool jatkaa Valioliigassa puhtaalla pelillä ja joukkueen tuttuakin tutumpi hyökkäystrio Mohamed Salah – Sadio Mane – Roberto Firmino on eräs maailman pelottavimmista. Puolustus ei ole aivan puhtain paperein alkukaudesta selvinnyt, mutta loukkaantuneen Alissonin korvannut maalivahti Adrián on osoittanut olevansa luotettava pelimies. Nathaniel Clyne ja todennäköisesti myös Naby Keita ovat tiistaina ottelusta sivussa. Pool tulee joka tapauksessa kehiin vahvalla pakalla ja hyvällä itseluottamuksella.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Napolin alakerta ei ala toimimaan paremmin, UCL-avauksesta voi tulla tuskainen. Odotan joka tapauksessa todella viihdyttävää ja tapahtumarikasta ottelua. Vetopuolella parhaiten maistuu runsasmaalisuus. Vetosuosituksena on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,71. Rohkeimmat saattavat lyödä vieläkin korkeammista maaliluvuista.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO