Ranskalaista Stade Rennaisia edustava keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga on nuori lupaus, jonka nimi kannattaa laittaa muistiin.

Camavinga valittiin hienon alkukauden jälkeen Ranskan Ligue 1:n elokuun parhaaksi pelaajaksi. Hänestä tuli samalla nuorin kuukauden pelaaja Ranskan pääsarjan historiassa. Camavinga täyttää marraskuun kymmenes päivä vasta 17 vuotta.

Hän debytoi Stade Rennais’n edustusjoukkueessa viime kaudella, ja hän on pelannut tällä sesongilla kaikki pelit alusta loppuun. Angolalainen Camavinga keräsi erityisesti kehuja elokuussa esityksestään suurseura Paris Saint-Germainia vastaan. Stade Rennais voitti ottelun 2-1 ja Camavinga syötti toisen joukkueensa maaleista.

Stade Rennais on viiden kierroksen jälkeen toisena Ligue 1:ssä, kaksi pistettä perässä hallitsevaa mestaria PSG:tä.

Camavinga debytoinee Eurooppa-liigassa tänään torstaina, kun joukkue kohtaa kotonaan lohkovaiheen avauspelissään skotlantilaisen Celticin.