PSG:n toimistolla kiireinen päivä – peräti viisi pelaajaa tulopuolen huhuissa

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Ranskan pääsarjan Ligue 1:n siirtoikkuna sulkeutuu monien muiden sarjojen tapaan tänään maanantaina – Ligue 1:n tapauksessa puoliltaöin paikallista aikaa. Megastara Neymarin siirto vaikuttaisi näillä näkymin kaatuneen, mutta Paris Saint-Germainin toimistolla pitää silti kiirettä. Tulopuolen huhuissa on nimittäin peräti viisi pelaajaa aivan siirtoikkunan viime metreilläkin.

PSG hankki jo maalinsa suulle Sergio Ricon Sevillasta, mutta maalivahtiosastolla odotetaan enemmänkin liikehdintää. Alphonse Areolan uskotaan olevan siirtymässä lainapestillä Real Madridiin, ja samalla PSG olisi värväämässä Realista kokeneen Keylor Navasin. Navas matkasi tiettävästi jo sunnuntai-iltana Realin pelin jälkeen Pariisiin.

Tulijoita ei kuitenkaan havitella ainoastaan tolppien väliin, vaan vahvistuksia katsastetaan kentän joka osa-alueelle. Tuoreena huhuna hyökkäyksen vahvistukseksi esiin on noussut pieni siirtopommi, Mauro Icardin loikka Internazionalesta PSG:hen.

– Lähteekö Mauro? Toivoa on, ja se kuolee viimeisenä. Teen kovasti töitä, ja monet seurat ovat hänestä kiinnostuneita. En tiedä, onko hänen tulevaisuutensa Italiassa vai ei, mutta joka tapauksessa Euroopassa, Icardin agenttivaimo Wanda Nara totesi sunnuntaina Tiki Taka -TV-ohjelmassa.

Icardin tapauksessa puhutaan vuoden lainasta, sillä hyökkääjä itse haluaisi pelata tulevaisuudessakin Serie A:ssa. L’Équipe nostaa esille myös toisen hyökkääjävaihtoehdon, Valencian Rodrigon. Espanjan maajoukkuehyökkääjän tapauksessa tulee kuitenkin kiire, sillä vielä sunnuntai-iltaan mennessä seurat eivät olleet istahtaneet neuvottelupöytään.

Tulijoita saattaa olla myös keskikentän pohjalle ja laitapuolustukseen. Skyn mukaan PSG havittelee Juventuksesta Saksan maajoukkuepelaaja Emre Cania lainalle. Can itse on ollut siirron suhteen myötämielinen, sillä Juventuksessa pelipaikalle on runsaasti ylitarjontaa. Myös puolustusosastolla verkot on viritetty Juventuksen vesille, sillä kiikarissa on RMC:n mukaan oikea laitapuolustaja Mattia de Sciglio. De Sciglion kohdalla puhutaan pysyvästä siirrosta.

Mahdollisena seurasta lähtijänä pidetään 26-vuotiasta Jesé Rodríguezia. Jesén uskotaan olevan lähellä siirtoa La Ligan Celta Vigoon.

Lähde: Transfermarkt

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS