33-vuotiaan Mario Mandzukicin aika Juventuksessa näyttää vahvasti olevan ohi. Kroaattihyökkääjä ei mahtunut Maurizio Sarrin pelaajalistalle Mestarien liigaan eikä hän ollut Vanhan Rouvan kokoonpanossa myöskään viime viikonlopun Fiorentina-ottelussa.

MLS:n Los Angeles FC on tiettävästi ollut Mandzukicista kiinnostunut, mutta siirto Kaliforniaan vaikuttaa monimutkaiselta. AS:n mukaan LAFC tarvitsisi FIFA:lta poikkeusluvan siirron toteuttamiseksi.

Espanjalaislehden mukaan todennäköisemmältä vaihtoehdolta Mandzukicin uudeksi osoitteeksi vaikuttaakin Qatarin pääsarja, ja tarkemmin sanottuna Al-Gharafin joukkue. AS lainaa kroatialaista 24sataa, jonka mukaan Al-Gharaf tarjoaa Mandzukicille kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa. Myös saman sarjan Al-Duhail tavoittelee kroaattikärkeä.

[readmore from=Mandzukic-Mario]

Mandzukic oli Juventuksen runkomiehiä vielä Massimiliano Allegrin valmennuskaudella, mutta uuden luotsin Maurizio Sarrin tultua puikkoihin hän on ajautunut epäsuosioon.

89 A-maaottelua urallaan pelannut Mandzukic on nähnyt jo kolme Euroopan TOP 5 -sarjoista. Hän pelasi vuodet 2010-2014 Bundesliigan Wolfsburgissa ja Bayern Münchenissä, kauden 2014-2015 Atlético Madridissa ja vuodesta 2015 lähtien Juventuksessa.